Sanitair

Uw specialist voor de aanleg em/of renovatie van uw badkamer, keuken en toilet.

Trends

De meeste trends gebruiken verschillende materialen bij elkaar. Denk aan hout, beton, kurk, lees, glas, kunststof, natuursteen en RVS. De materialen worden op verrassende plekken verwerkt. Houten vloeren, badkuipen van natuursteen en wastafels van glas.

Het gebruik van de badkamertegel zal voorlopig niet uit de gratie raken. Het is alleen de vraag welke trend zich af gaat tekenen. Grote tegels zijn nog steeds populair. Een wand met grote tegels straalt luxe en rust uit. Dat laatste omdat je minder voegen ziet.

Nog een absolute trens is het gebruik van mozaïek in de badkamer. Niet alleen bij nostalgische stijlen, maar ook in hele moderne badkamers.

Tegeldessins worden ook steeds gewaagder; metallicglans, parelmoerglans, florale motieven en geometrische vormen. De indeling van badkamers is steeds speelser. Zo mag het bad pontificaal in het midden van de ruimte staan. Wastafels hangen niet meer standaard aan de muur, maar staan ook vrij op pilaren. Ook de accessoires zijn heel experimenteel qua design. Zo heb je bijna overkoepelende douchekoppen, die een waterval over je heen storten. Of hele strakke, handzame douchekoppen. Heel gewild is de inloopdouche, een grote doucheruimte zonder omsloten bak met afvoer. Men wil lekker breeduit douchen, terwijl het water weg loopt via douchegoten in de vloer.

Uw partner voor installatiewerk!