Get Adobe Flash player

Het internet staat vol informatie om uw keuze te kunnen bepalen. Hieronder vindt u de website van diverse fabrikanten.

Fabrikanten

Koninklijke Sphinx B.V. is een vooraanstaand producent van producten voor de inrichting van badkamers en sanitaire ruimten. De belangrijkste productgroepen zijn keramisch sanitair en baden en douches.

Enjoy water – Onze missie is je zo veel mogelijk van water te laten genieten!

Hansgrohe is een belangrijke motor voor de sanitairbranche door haar innovatieve karakter. De wil om voortdurend te innoveren en de vooruitstrevende techniek hebben er toe geleid dat Hansgrohe verantwoordelijk is geweest (en nog steeds is) voor een lange rij van ontwikkelingen, die vandaag de dag als heel gewoon worden ervaren. Wij nodigen u van harte uit om met Hansgrohe een reis

door de ‘innovatieve’ tijden te maken.

back to homepage

Innovatieve ideeën, opwindend design, intelligente technologie: wij houden uw up-to-date met de laatste Dornbracht product innovaties voor uw badkamer en keuken.

Er zijn veel redenen die voor Villeroy & Boch producten spreken. Niet in de laatste plaats is dat de stijlvaste vormgeving. Maar ook richtingbepalende technische innovaties dragen beslissend bij aan deze voordelen.

Vaak zijn het schijnbare kleinigheden die het leven in de badkamer nog aangenamer maken. Daarom ontwikkelen wij voortdurend innovaties die onze producten gerieflijker, hygiënischer of gewoon nog mooier maken.

100 jaar ervaring in de bewerking van keramiek, een modern en tijdloos design en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen producten, waar u lang plezier van zult hebben. Nieuwe en innovatieve oplossingen, zoals bijvoorbeeld het wereldwijd unieke glazuur KeraTect® met 30 jaar garantie, biedt onze producten extra voordelen, die u als klant bijzonder waarderen zult.

Nefit logo

Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee begon de opmars van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen. Inmiddels is Nefit al meer dan 25 jaar het meest verkochte merk HR-ketels van Nederland. Van geen enkel ander merk worden zoveel HR-ketels verkocht. Met meer dan 1,5 miljoen geplaatste toestellen is Nefit de onbetwiste marktleider.

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels: een serie Hoog Rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit.